18.11.2021  |  Kitchen  |  Tekstiler

Grunnleggende godbiter fra Bastian

Innhold fra partner Hva er dette?

Høsten og vinteren er tiden da vi søker mot kjøkkenet og koselige sysler innendørs. Kanskje legger vi litt ekstra flid i kaken til klassens time eller baker småkaker mens man planlegger resten av julens godbiter.

Godt kjøkkenutstyr er mer enn ting som kniver og deigskrapere av god kvalitet, effektive kjøkkenmaskiner og elegante serviser. Det er også elegante og fine tekstiler i form av for eksempel forklær, kjøkkenhåndklær, håndklær og grytekluter – som Bastians høstunivers er fullt av gode eksempler på.

Diskrete farger

Hvis du trenger litt fornyelse, er det ikke nødvendig å bytte ut hele kjøkkenet. En trang til å unne seg litt ekstra. Isteden kan man unne seg nye, fine og funksjonelle tekstiler som gir kjøkkenet et nytt uttrykk.

Bastian tilbyr masse fine tekstiler, og med basisfargene svart, grafitt, lys grå og olivengrønt er det enkelt å gi kjøkkenet et trygt, men diskret løft.

Diskret design

De fem delene i Bastians tekstilsett matcher hverandre, en avdempet nordisk designstil og grunnleggende kjøkkenbehov. Til hverdag. Til fest. Til desember, da julen banker på døren og pepperkakene skal bakes og berlinerkransene skal vris.

I tillegg er alle delene i Bastians flotte sett produsert av 100 % ren, ny bomull, og de er naturligvis merket med STANDARD 100 BY OEKO-TEX® – som er en garanti for at tekstilene har blitt testet for skadelige stoffer.

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer