16.01.2023  |  Interior  |  Tekstiler

Høie nyheter for SS23 - Naturligvis og Fargespill

I ET MINIMALISTISK OG NEDTONET SOVEROM ER ET FARGESTERKT SENGETØY EN SPENNENDE OG UVENTET KONTRAST.

FARGESPILL
Farger er synonymt med glede, energi, optimisme og ikke minst håp. Og i takt med at årstiden blir lysere, varmere og mer fager, eksploderer soverommet i en fargerik drøm.

Farger har fått taletid igjen. En leken og fargesterk palett vitner om optimisme og et ukuelig håp om at fremtiden er lys, og at vi sammen kan gjøre den enda lysere.
Farger er ikke bare for den vågale. I et minimalistisk og nedtonet soverom er et fargesterkt sengetøy en spennende og uventet kontrast. Kvaliteten Frøya i Svanemerket bomull kommer denne sesongen i deilige farger som blant annet knallrosa og oransje, farger som definitivt skaper blikkfang. For den eklektiske og mer vågale er blomstermønstre et spennende utgangspunkt. Våkne opp i en knallrosa blomstereng med den småblomstrete nyheten Mynte i ekstra fin bomull, eller la store blomster i sateng-settet Patrizia få sette standarden.

Sesongens mønstre og farger gir rom for kreativitet. Felles for oss alle, uavhengig av stil, er at farger gir oss en unik mulighet til å skape et personlig hjem og et soverom som vitner om overskudd og glede. Og ikke minst masse håp for fremtiden.


NATURLIGVIS
Et travelt liv og en til tider kaotisk verden gjør at balanse i livet blir enda viktigere. Da er det ekstra godt å omgi seg med naturens egen fargepalett, som inviterer til en god natts søvn når vi trenger det som mest.

I kaos søker man gjerne orden, og behovet for å være til stede her og nå i sitt eget liv blir enda viktigere. I en verden der de store spørsmålene tvinger seg til overflaten, gir ytre uro også tid for refleksjon på hjemmebane – på egne valg for deg selv og for fremtiden.

Høyhastighetssamfunnet vi er en del av krever også pusterom der vi fyller på energi. Grønt symboliserer liv, fornyelse og friskhet, og virker beroligende på oss mennesker. Derfor har også det grønne og turkise i form av delikate, pudrete og nedtonede nyanser fått stor plass i vårens kolleksjon. Gå for dempet skogsgrønt eller sov i en leken blomstereng, eller drøm deg bort i en lys pastell som minner om turkist hav. La uansett naturen få sette rammene for et hjem som innbyr til nettopp pusterom, ro, harmoni og nærhet.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer