12.08.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Høstens nyheter hos Kid Interiør

Interiøret for høsten 2020 er preget av naturmaterialer, delikate blomstermønstre og en miks av naturfarger som brunt, oker, rust og bourdeaux.

Vi ønsker å omgi oss med organiske former og elementer som knytter oss tettere på naturen. 70-tallet påvirker fortsatt motebildet, og farget glass preger tilbehøret sammen med toner av gull og messing

Kid Interiør har delt trendene i tre ulike stilretninger:

Elegant stil – Brownscape
Denne trenden henter sin inspirasjon fra naturen, og er preget av tidens fokus på en grønnere og mer bærekraftig fremtid. Ulike toner av brunt kombineres med oker, rust og bourdeaux som gir en elegant og harmonisk effekt.

Naturmaterialer som ulike varianter av tre og flettede kurver er sentrale elementer sammen med farget glass og gull eller messing. Stilen henter inspirasjon fra 70-tallet, men er dempet og elegant.


Moderne stil – Tinted World
Tinted World domineres av grønt i alle nyanser, spesielt mørk grønne toner ispedd nyanser av grått og sort. Det mørke og dempede uttrykket gir et rolig og poetisk inntrykk. Materialene er i all hovedsak matte, med unntak av velur og mørke glasselementer. Naturmaterialer er viktig her også, i form av rene linjer og enkle former ispedd rå keramikk.


Klassisk stil – The Highlands
Denne klassiske stilretningen er inspirert av gamle håndverkstradisjoner, elementer fra naturen og det skotske høylandet. Historiske referanser brukes som inspirasjon til klassiske ruter, elegante striper og rike blomstermønstre. Stilen passer perfekt på hytta, og gir en varm og hyggelig atmosfære.

Fargetonene er mørke her også, med innslag av lys sand og off-white. Tekstiler som ull, lær og lin preger tunge gardiner, myke pledd og rikelig med puter.

www.kid.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer