23.11.2020  |  Interior  |  Design

Halvor Bakke, hele Norges interiørekspert!

Med mange jern i ilden og et hav av ideer, lanseres TV program og kolleksjoner med sengetøy, baderom og glass på løpende bånd.

Halvor Bakke er i full gang med «Eventyrlig Oppussing», et TV-programmet med høye seertall.

Hva er bakgrunnen for suksessen?
–Nordmenn er verdensmestere i å pusse opp. 75% har hytte, eller med tilgang til fritidseiendom. Vi er en oppussingsnasjon! I tillegg liker vi å være på tur. Og med «Eventyrlig Oppussing» kommer seerne med oss landet rundt i vakker natur, med interiør og forvandling av vanlige steder til drømmeprosjekter som tema. Det virker! Og så gøy å oppleve at lineært TV fortsatt fungerer.

Du har mange prosjekter på gang, ser du en rød tråd?
–Jeg fokuserer på hus, hjem og hage, og takker nei til alt annet. Jeg velger å rendyrke det som jeg er best på. Fellesnevneren er å få folk til å kjenne på godfølelsen i hjemmet sitt. Uavhengig av trender. Når jeg får til det, er jeg fornøyd. Mange er faktisk ikke så fornøyd med hvordan de bor. Tenk å få oppleve at man har det fint hjemme? Jeg inspirerer til det og formidler ideer for å få det til. Det er så mye glede rundt dette.

Hva lanserer du i 4. kvartal 2020?
–Jeg jobber konstant med nye kolleksjoner som tekstiler og møbler for Bohus, vinglass Noir samt vannglass og karaffel for Magnor Glassverk. Så lanserer jeg baderomsløsninger med Svedbergs, med vasker og armaturer, en helt ny kolleksjon! Morro! I tillegg lanseres nytt sengetøy Limited Edition i Bedtime story for Nordicform, samt dyner, pledd, håndklær, nattskjorte, badekåpe og badematter, alt går så det suser. Vi har produkter til hele hjemmet, kall det gjerne at jeg tar hele boligen på alvor.

–Jeg har også lansert min egen musserende vin i høst, Hverdagsbobler, i samarbeid med fastlegen min Knut Olsen som driver Provenceviner AS. Det har tatt helt av! Drit gøy!

Hvor kommer alle ideene fra?
–Jeg har mange flinke folk rundt meg, det er et stort pluss. Så blir jeg trigget til stadig nye prosjekter når folk kjøper produktene jeg designer, og at alt går så ufattelig bra. Det inspirerer meg så klart. Jeg får mange ideer på reiser som er litt vanskelig om dagen, men den muligheten kommer tilbake.

Hvilket område synes du er mest givende?
–Det er kombinasjonen av TV program, designoppdrag og foredrag. Jeg holder 25-30 foredrag i året, hvor jeg får anledning til å fortelle hva jeg er begeistret for. Et herlig liv!

www.halvorbakke.no

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer