29.10.2020  |  Kitchen  |  Utstyr

Harmoniske Shell Pink

Innhold fra partner Hva er dette?

Til våren 2020 lanserer Le Creuset en ny, unik farge – Shell Pink.

Den vakre fargen er inspirert av de fine nyansene fra muslingskall, hvor hvitt og lyserødt blandes og changerer. Resultatet er en sart lyserød som fremstår som både eventyrlig og rolig, og som kan tilføre et avdempet feminint preg til din personlige stil.

En farge som aldri går av moten
Lyserøde toner har i mange år preget motescenen og kommer igjen hver sesong. Nå kan du også bringe den fine fargen inn på kjøkkenet ditt og borddekkingen din. Det sarte fargespillet fra en svært lys rosa til en mer ren lyserød farge kan gi en unik og innbydende følelse ved middagsbordet, og det gir anretningene dine ekstra oppmerksomhet. Shell Pinks nyanser vil nemlig fremheve matens farger og strukturer slik at de ser ekstra innbydende ut i gryten eller på tallerkenen.

Shell Pink kan både fungere alene, hvor den er ren og enkel, men den kan også kombineres med andre farger for å skape et spennende fargespill.

Tags: Le Creuset

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.no

  • Taastrup Hovedgade 12, 2630 Taastrup, Denmark

Et støpejernspartnerskapI 1925 møttes to belgiske industriledere på Brussel-messen – den ene var spesialist i emaljering, den andre var ekspert på støping.  I fellesskap «knekte de koden» til emaljering av støpejern og brakte farge til kjøkkenet.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer