03.03.2023  |  Kitchen  |  Bordplater

HAV-universet

Royal Copenhagens HAV-kolleksjon, som ble lansert i 2019, utvides med to serveringsfat. Den organiske og asymmetriske formen på rettene gir assosiasjoner til blåskjell, som finnes i store mengder langs de danske kystene.

Referansene til havet rundt Danmark er også gjenkjennelige i rettenes spraymalte blå kantmønster, som veksler fra de mørkeste til de lyseste blåtonene som et stilistisk bilde av bølgene som slår mot stranden.

HAV, skapt av designertrioen KiBiSi, er dypt forankret i Royal Copenhagens historie, og bærer samtidig fremtiden i seg med sin tidløse stil. Designet er inspirert av klassikeren Mågestel fra Bing & Grøndahl, men sender også en maritim hilsen til de tre blå bølgene som symboliserer Danmarks tre vannveier, Storebælt, Lillebælt og Øresund, som pryder bunnen av hvert stykke Royal Copenhagen porselen.

www.royalcopenhagen.com

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer