07.08.2020  |  Business  |  Bad

HAY Tann Lavendel Tannbørste

Tannbørste produsert av norske Jordan for HAY.

Den enkle designen av dette hverdagsobjektet vi alle omgir oss med, er designet av Andreas Engesvik. Tannbørsten har håndtak av plastikk og børste av nylon. Ny farge for sesongen er lavendel.

Jordan er spesialister på tannpleie og tannhelse, og utvikler, produserer og selger produkter som kan være problemløsere og som er av høy kvalitet.
www.jordan.no
https://andreasengesvik.no


HAY er et dansk firma startet i 2002 med en visjon om å bruke sofistikerte industrielle teknikker til å skape kontemporære produkter tilpasset det moderne hjem og liv. I samarbeid med ulike spennende designere vil HAY gi tilgjengelighet til god design av god kvalitet.

https://hay.dk/no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer