29.04.2021  |  Interior  |  Design

Hele seks(!) Red Dot Awards til Zone Denmark

Innhold fra partner Hva er dette?

Normalt ville én Red Dot Award utløst jubel og champagne hos et designmerke. Så nå må Zone Denmark gå i tenkeboksen og finne ut hvordan man skal feire når man har mottatt hele seks prestisjetunge priser.

De har vært produktive hos Zone Denmark de siste årene. Merket har lansert mange designnyheter og utvidet sortimentet med flere kategorier. Derfor går de seks ettertraktede prisene til svært forskjellige produkter, som alle har Zone Denmarks kjennetegn – form, enkelhet, funksjonalitet og innovasjon:

Juryen bak Red Dot Award har blant annet belønnet Zone Denmark for å produktutvikle i tråd med tidens ånd:

Den svært aktuelle UME-dispenseren med sensor til såpe og håndsprit har fått en velfortjent Red Dot Award for vakker design. GoClean, den fine håndsprayen i veskeformat, fikk også en Red Dot. Den stakk av med prisen i kategorien «Fashion and Lifestyle Accessories» og blir dermed en helt ny must have til det perfekte antrekket. Begge er designet i samarbeid med danske VE2.

Enda en Red Dot gikk til merkets multifunksjonelle A-table, som også er designet av VE2, og som finnes i to størrelser. Den sjarmerende vinstopperen «Bird» i Zones vin- og cocktailkolleksjon ROCKS fikk ikke bare én Red Dot Award. Designduoen mencke&vagnby har inkludert fine funksjoner i den figurative designen, som nå også har fått en Red Dot Innovation Award.

Og juryen falt også for den vakre nye keramikken i serien INU, som er designet i samarbeid med Neu Studio. Serien, som nå har vunnet en Red Dot Award, består av en karaffel, små kopper og matchende boller til snacks. 

«Det er nesten så vi blir misunnelige på oss selv», sier Design & Brand Manager Michael Bruun, som sammen med resten av Zone-teamet mottar prisene i vår. «Vi vinner av og til priser, men når det kommer seks på én gang – av en pris som er så ettertraktet som Red Dot – er det vanskelig å sette ord på begeistringen», sier han.

Red Dot

Red Dot er verdens største produktkonkurranse og et av de mest ettertraktede kvalitetsstemplene for god design. Red Dots jury deler hvert år ut en reke priser for henholdsvis produktdesign, merke og kommunikasjonsdesign samt designkonsepter. Vinnerne velges blant selskaper som utmerker seg med førsteklasses design, kvalitet og innovasjon.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer