19.10.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Helt på linje med Södahls høye kvalitet

Innhold fra partner Hva er dette?

Med Line-serien har Södahl skapt en elegant serie med tekstiler som med sin både avslappede og elegante look passer perfekt til den skandinaviske interiørtrenden.

Nå dekkes det opp til høsten med flotte duker og servietter i den stripede serien med høy materialkvalitet. 

En enkel og stilsikker look med striper på en ensfarget bakgrunn. I Line-serien kombinerer Södahl slitesterk kvalitet med respekt for naturen og god design. Og som alltid gjøres det med sans for detaljene som gir de unike anledningene et løft – og som samtidig gjør hverdagen litt vakrere.

Rene linjer hele året

Med sine enkle og organiske grunnfarger kombinert med diskrete striper har Line-duken et flott uttrykk som kan brukes hele året. Et uttrykk som passer elegant til alle årstider – og anledninger.

Det er enkelt å finne servise som passer på duken i offwhite, som finnes med striper i fargene Gold og Red – eller med Ash-fargede striper på en duk i Light Grey. Bredden er 140 cm, og Line-duken finnes i de tre lengdene 220, 270 og 320 cm.

Mykt og harmonisk

Tekstiler mykner opp boligens uttrykk og skaper varme og hygge. Det gjelder naturligvis også Line-duken og de matchende serviettene på 40 x 40 cm. Både duk og servietter er av 100 % bomull og STANDARD 100 by OEKO TEX®.  

Serviettene finnes i samme farger som duken. Sammen og hver for seg sørger den harmoniske looken for at de blir en vakker detalj i hjemmet, som sprer ro og hygge i hverdagen. Dag etter dag.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer