18.11.2021  |  Business  |  Belysning

Her er vinnerne av Norsk Lyspris 2021!

Nidaros Domkirke, Tana bru, nytt bærekraftig produkt Multilume Re:Think, ny teknisk løsning NightTune, Krystall lysekrone på Sunnfjord Hotel, DNB myntsamling og scenebelysning Frikar er vinnerne av Norsk Lyspris 2021.

Norsk Lyspris er den gjeveste hedersutmerkelsen for lysdesign og belysningsprodukter i Norge, og er delt ut årlig i regi av den ideelle organisasjonen Lyskultur siden 2001.
Vinnerne av Norsk Lyspris 2021 ble kåret under Lysets Dag 17. november hvor de nominerte var til stede og streamet live fra DOGA i Oslo. Prisen har de siste årene opplevd en eksplosiv økning i antall søknader, og juryens vurdering av søknadene resulterte tidligere i høst i 21 nominerte prosjekter.
I det brede spennet av nominerte var det noen tydelige tendenser som juryen håper vil inspirere fremtidige prosjekter. Det var blant annet et stort fokus på bærekraft kombinert med ny teknologi og lysdesign med gode visuelle og estetiske kvaliteter.
Det ble kåret syv vinnere og utdelt 14 diplomer.
Her er alle vinnere av Norsk Lyspris 2021:

• Beste innendørsprosjekt – Nidaros Domkirke
• Beste utendørsprosjekt – Tana bru
• Beste produkt – Multilume Re:Think
• Beste tekniske løsning: NightTune
• Beste spesialdesignet produkt til prosjekt – Krystall lysekrone
• Åpen klasse – DNB myntsamling
• UNG – Frikar
En av vinnerne blir nominert til Nordisk Lyspris, som arrangeres av belysningsorganisasjoner i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island annethvert år.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer