15.05.2023  |  Dining  |  Bordplater

Hjerterom og samvær

De sier at veien til hjertet går gjennom magen. Det er ingenting som slår den varme følelsen av en lang kveld i selskap med våre kjære, og det ønsker Hübsch å legge til rette for med den nye Rekindle-kolleksjonen.


Med den fargerike keramikkserien Amare har Hübsch laget et servise som inviterer til bruk.


–I vår nye keramikkserie har vi fokusert på funksjon. Først og fremst var målet å skape et servise som fungerer i hverdagen. Det betyr at serviset passer til oppvaskmaskinen, og den kan brukes i både ovnen og mikrobølgeovnen. Vi er også inspirert av 70-tallets blanke overflater, som kommer til uttrykk i glasuren, hvor vi har gått for et helt rent uttrykk uten effekter, sier Lotte Knudsen, som er designansvarlig i Hübsch.


Amare betyr å elske på italiensk. Og med dette navnet understreker Hübsch en frihet til å omfavne ikke bare en personlig stil, men også til å omgi seg med familie og venner til både hverdagslige 'no fuss'-måltider og de mer festlige sammenkomstene med bobler i glasset og godt humør.

www.hubsch-interior.com

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer