24.02.2023  |  Interior  |  Design

Hoptimist lokker frem smilet i påske- og vårsesongen

Innhold fra partner Hva er dette?

Når våren kommer med sol og varme, skyter knoppene frem igjen i naturen. Det vakre, hoptimistiske universet skyter også knopper i form av varme smil, påskelam, søte harepuser og en katt som er helt unik, i anledning våren og påsken.

Katter foretrekker å gå sin egen vei, og den nye og elegante Hoptimist-katten av eik er intet unntak. For i motsetning til annet folk og fe går den ikke i det hele tatt. Den bare hopper litt på stedet hvis du klapper den forsiktig på hodet. Katten er H 7,3 og D 5,9 cm.

Søte påskenyheter

Serien Soft kombinerer en elegant matt overflate med nydelige, avslappede farger som man nå også kan pynte påskebordet – eller resten av hjemmet – med. For nå finnes det søte lammet, som heter Lambert og er H 7,4 og D 5,8 cm, også i en flott myk gul eller grønn utgave.

Lambert får selskap av haren Bunny, som i anledning påsken også er kledd i de klassiske påskefargene gul og grønn. Med ørene er Bunny 9 cm høy, og i likhet med Lambert er den 5,8 cm i diameter.

Skjønne Smileys av eik

Man kan nesten si at det opprinnelige smilefjeset er en elektronisk forlengelse av den klassiske Hoptimisten. Tanken bak begge er iallfall at de skal spre optimisme og glede, og det gjør den nye Smiley Hoptimist av eik. Den finnes i to størrelser, henholdsvis H 9,5 og D 8,3 cm og H 6,6 og D 5,6 cm.

De to versjonene av den flotte Smiley Love Hoptimist har det samme målet. Med sine smil, sine hjerteformede øyne og sin dype eikeglød skaper begge størrelsene en deilig og varm vårstemning.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer