31.03.2022  |  Interior  |  Bad

Hoptimist snapper den gule ledertrøyen

Innhold fra partner Hva er dette?

Våren gir ny energi, og hos Hoptimist er de i full gang med treningen til en av sommerens helt store sportsbegivenheter: Tour de France 2022, som gjennomfører de tre første etappene i Danmark.

Spenn på deg hjelmen og følg med, for det er fart på de nyeste medlemmene av Hoptimist-familien.

Siden 1968 har det fantasifulle universet av hoptimister skapt glede, optimisme og masse smil. De to figurene Bimble og Bumble er en ikonisk del av dansk designtradisjon deres mange morsomme og sjarmerende varianter, og nå ruller det tre nye ryttere inn i feltet av hoptimister.

Den grønne poengtrøyen

De nye medlemmene av Hoptimist-familien er et must for alle Tour de France-fans som elsker å følge med når enkeltstarter, spurter og kongeetapper skal overvinnes.

Midt i feltet sitter naturligvis generalen, den gule ledertrøye-Hoptimisten, som styrer feltet med sikker strategisk sans – og begeistrede hopp på stedet. Når det skal spurtes, blir han sekundert av den lynraske hoptimisten i poengtrøyen.

Den prikkete klatretrøyen

Hvis man er en ekte sykkelentusiast, er et av de største høydepunktene når rytterne kommer til en bratt klatreetappe – helt utenfor kategori. Her må både den gule ledertrøyen og den grønne poengtrøyen se seg forbisyklet når den prikkete klatretrøye-Hoptimisten klatrer opp i karakteristisk vuggende stil.

De tre Tour de France-hoptimistene er 14,4 cm høye og har en diameter på 10,3 cm, og både den gule, den grønne og den prikkete trøyen er designet for å få humøret til å bytte gir og la gleden stikke av med seieren.

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer