16.05.2023  |  Interior  |  Utstyr

Hverdagen

To nye bordkurver fra Zone Denmark er gode forslag til nye bestselgere til hjemmet. De er moderne i uttrykket og uunnværlige i bruk. INU-serien er allerede kjent for de store populære gulvkurvene, som brukes til alt fra pledd og planter i stua til håndklær på badet Sannheten er at kvalitetene til kurven er mange og at de mindre formatene har vært mangler på markedet. Nå er de her!

Bruksmulighetene blir ikke færre fordi formatet blir mindre. De to nye kurvene i pulverlakkert stål kan tas i bruk på en rekke måter daglig. De kan for eksempel brukes til hårpynt på badet, til frukt og grønt på kjøkkenet eller til planter på salongbordet. iNeuStudio har hjulpet ZoneDenmark med utformingen av kurveserien, og resultatet er som alltid sterkt. Kurvene finnes i tre farger; Sort, Soft Grey og Taupe. Størrelsen er 10,5x 13,5 cm og 20 x 20 cm.

www.zone.com

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer