05.02.2021  |  Kitchen  |  Mat

I toppform med Blomsterbergs

Innhold fra partner Hva er dette?

Med Blomsterbergs nye bakeformer i stål får hjemmets stjernekonditor en rekke smarte og ekstremt funksjonelle redskaper til å bevare og til og med forbedre kvaliteten på bakverket – og selv kjøkkenets kakearm kommer i toppform.

For konditor Mette Blomsterberg handler det gode kjøkkenliv om nytelse og velvære, men også om høy kvalitet og knivskarp presisjon. Derfor lanserer Blomsterbergs nå en rekke fine og funksjonelle bakeformer i lett stål med nonstick-belegg, som slipper lett og er enkle å rengjøre, og som gir både rutinerte hjemmebakere og glade nybegynnere muligheten til å oppnå et finere og bedre resultat.

Hold formen ved like

Hvis man skal bli profesjonell håndballspiller, konkurranserytter eller elitesvømmer, kreves det masse trening, gode treningsforhold og en dyktig trener. Faktisk gjelder det samme hvis man vil bli en ekstremt dyktig hjemmebaker med finslipt syns- og smakssans.

Formen vedlikeholdes ved å holde både komfyr og hjerte varmt med masse treningstimer og eksperimenter på kjøkkenet. Hvis du trenger inspirasjon og coaching av en profesjonell, finner du masse små filmer med tips og triks på metteblomsterberg.dk, der Mette Blomsterberg gledelig deler sin erfaring og kunnskap. 

Treningsredskaper av høy kvalitet

Like viktig som å trene, er det naturligvis at man bruker de riktige redskapene når man trener. De nye formene i lett stål med nonstick-belegg fra Blomsterbergs er som alltid av god kvalitet, og de finnes i flere forskjellige varianter, slik at de dekker de fleste bakebehov i det søte kjøkken. 

Med Blomsterbergs kan du være trygg på at du får produkter fra et kompromissløst merke med høy faglighet – og med masse lidenskap for det søte, som utstråler sanselighet, velvære og nytelse sammen med de vi er glad i.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H Group A/S er Skandinavias ledende brandhouse innen «Kitchen Living Dining» til detaljhandel, dagligvare og B2C. Sortimentet på cirka 12 000 varer er fordelt på mer enn 40 sterke varemerker – flere av den selveid.  Konsernets hovedkontor ligger i Danmark, og det har datterselskaper i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina. Totalt er det mer enn 350 m…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer