02.07.2020  |  Kitchen  |  Utstyr

ICEmaker – en kul genistrek

Innhold fra partner Hva er dette?

Det er sjelden vi går så langt som å betegne et produkt som en genistrek. Men vi gjør et unntak for ICEmaker – en genial isbitform og et kjøleelement i samme produkt fra Zone Denmarks barkolleksjon ROCKS...

... som ved hjelp av den unike ICEBREAKER Nordic-teknologien gjør det mulig å lage isbiter enkelt, hygienisk og med god samvittighet.

Slik gjør du det …

Fyll ICEmaker på samme måte som du fyller en flaske, og trykk på plass lokket. Når vannet er fryst, trekker du i stroppene på siden av ICEmaker for å frigjøre isbitene i flasken. Fjern lokket, og hell isen rett fra ICEmaker over i muggen eller drinken. Det er så enkelt og effektivt at det irriterer oss at vi ikke har tenkt på det tidligere.

Du kan til og med stable flere ICEmaker i fryseren, og du kan ta med deg den frosne ICEmakeren til for eksempel stranden, terrassen eller parken. Da får du både is til drikkene og et kjøleelement til piknikkurven.

Og så er det miljøvennlig

Her er det ingen bruk-og-kast-mentalitet, ingen plastrester i glasset, og ICEmaker kan skylles, fylles og fryses igjen – og igjen. Flasken er 100 % fri for BPA og ftalater – av hensyn til både deg og miljøet.

Design: ICEBREAKER Nordic

NOK 300,00

Forhandles av ledende interiørbutikker, nettbutikker, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Du får mer informasjon om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på telefon +45 89 28 13 00.

Om ROCKS

Med ROCKS kommer cocktailbarenes stjerneøyeblikk til deg med ekstremt elegant design til din private vin- og cocktailbar. Inviter til selskap, og la ROCKS skape stemningen med nye farger, former og originale detaljer som begeistrer både den kritiske bartenderen og den kresne designelskeren.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer