16.10.2020  |  Interior  |  Dekorasjon

Ingen jul uten familien Rudolf

Innhold fra partner Hva er dette?

Med søte, myke reinsdyr i stoff har Medusas ikoniske figurer fått konkurranse helt til målstreken. Ønsk den nye Rudolf-familien velkommen!

I Medusa-land har vakre og skjeve figurer i polyresin hersket siden starten, og Rudolf har vært den ukronede kongen. Men nå har det kommet en ny rival «til byen». For første gang introduseres familien Rudolf i bomullsstoff, slik at du får enda flere muligheter når du skal skape julestemning.  

Stoffreinsdyrene med de elskelige røde nesene lages både i «engleforkledning» med fine englevinger og hvite klær, og i en mer klassisk juleutgave med skjerf, ruter og striper. Plasser reinsdyrene alene eller sammen med resten av familien, og føl kosen spre seg.

Du finner Medusa hos en rekke interiørbutikker og varehus.

Priser fra NOK 299,00

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer