13.07.2021  |  Furniture  |  Design

Inspirert av det maskuline mot det feminine, minimalistisk svart og enkle linjer mot rundere former.

SOFACOMPANYs kolleksjon for sommeren 2021 har myke, taktile strukturer på tekstilene

Duse, delikate toner blandet med svart metall gir en flott og skulpturell estetikk, og nesten kunstnerisk følelse i rommet. Det introduseres noen nye modeller, og noen bestselgere i ny drakt. Myke karamell- og sandtoner med et innslag av nedtonet rosa preger kolleksjonen.
Liva er en ny og industriell spisestol, med slanke og rette metallben. Med fokus på å skape en stol med et kunstnerisk og enkelt uttrykk, med optimal komfort. Stolen kommer i fire ulike farger.
Lucy er en minimalistisk loungestol med et lett og enkelt design. Stolens inspirasjon har vært de grafiske linjene fra arkitekturens verden, og metallrammen står i flott kontrast til det myke og avrundede setet og ryggen.

Yoko er den herlige bestefarstolen, med et moderne og organisk uttrykk.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer