16.11.2021  |  Interior  |  Belysning

Philippe Starck gjør nå sin lysdebut for Kartell med sine visjonære og analytiske ferdigheter, som har resultert i å tenke nytt om de tradisjonelle, klassiske formene som blir modernisert og foredlet ved hjelp av Kartells innovative teknologier.
Goodnight er Phillippe Starcks tolkning av den mest romantiske lyskilden vi kjenner, nemlig stearinlyset med det varme, milde lyset. Goodnight er en rendyrking av lysets enkle og rene form, som forvandles til en høyteknologisk lyskilde.
Lampen finnes både til bord og som vegglampe i batteridrevet versjon med lang ytelse og tre ulike lysstyrker. Basene er laget av resirkulert materiale og finnes i seks forskjellige farger; hvit og titan i matt, samt forkrommet, kobber, champagne og titan i blank metall.
www.kartell.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer