04.06.2021  |  Interior  |  Bad

INU – innpakket i velvære

Innhold fra partner Hva er dette?

INU kler deg opp til de deiligste spa-opplevelsene. Nyt en sanselig pause svøpt i den fineste kimonoen eller de nye luksuriøse spa-håndklærne …

Zone Denmarks spa-kolleksjon INU lanserer en rekke deilige tekstiler til hverdagens luksuriøse pauser. Få en optimal opplevelse etter et langt bad med de nye spa-håndklærne i den mykeste blandingen av bomull og lin. Håndklærne har en komfortabel tekstur og er eksklusive med et både mykt og rustikt uttrykk. Som en diskret dekorasjon er den brodert med INUs fine vignett.

Nå kan du også svøpe deg inn i INUs nye, luftige kimono i fint, vasket lin i klassisk, japansk snitt, med trekvart lange, påsydde ermer. Kimonoen er onesize, finnes i fargen Nature, og som en fin detalj er kimonoens belte festet i ryggen, slik at det er enkelt å ta tak i.

Spa-håndklærne finnes både som badehåndkle (70 x 140 cm), vanlig håndkle (50 x 100 cm) og et mindre håndkle (40 x 60 cm) som passer perfekt til hånd- eller fotspa. Serien finnes i fargene Grey og Nature.

Om INU

INU er nærvær – hverdagens luksus – i form av nytelse som er inspirert av roen, balansen og sanseligheten fra den skandinaviske bade- og saunakulturen. Det er elegant design, myke tekstiler og fine, sarte dufter til en velfortjent pauser fra hverdagens kjas og mas – en hviskende invitasjon til å skjemme bort sansene og nyte øyeblikket.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer