15.05.2020  |  Interior  |  Bad

INU speil og børster – naturlig skjønnhet

Innhold fra partner Hva er dette?

Det er mange kompromisser i hverdagen. Så hvorfor ikke skjemme deg bort med fine versjoner av de tingene du trenger? Som for eksempel den nye kolleksjonen av speil og børster med organisk design og dekorativt lyst tre fra Zone Denmarks spa-serie INU.

I en hektisk hverdag er det viktig med små øyeblikk av nytelse. Det er nettopp det Zones nye spa-serie INU handler om. Tilstedeværelse og nytelse i små glimt som gir deg ro og lader deg opp til en ny dag.

Den nye serien av fine børster og elegante håndspeil er laget i lyst tre og har en myk, organisk design. Det flotte utseendet gjør dem ikke bare til praktisk tilbehør, men også til små, deilige designopplevelser i fin harmoni med baderommets enkle interiør og nedtonede nyanser.

Serien består av to badebørster, en børste til fotpleie og naturligvis en neglebørste. Alle har naturbust og en elegant, buet design som kan være behagelig vanedannende i dusjen om morgenen eller etter en lang dag.

Det største speilet er en fin nytolkning av det klassiske håndspeilet. Seriens lille speil har et fint halvsirkelformet håndtak. Speilenes glass er montert i en ramme, slik at de kan pynte opp med glasset vendt ned – uten at det blir ripete.

Design: Neu Studio

Forhandles av ledende nettbutikker, interiørbutikker, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Kontakt Zone Denmark på telefon +45 89 28 13 00 for å finne nærmeste forhandler.

Om INU

INU er nærvær – hverdagens luksus – i form av nytelse som er inspirert av roen, balansen og sanseligheten fra den skandinaviske bade- og saunakulturen. Det er elegant design, myke tekstiler og fine, sarte dufter til en velfortjent pauser fra hverdagens kjas og mas – en hviskende invitasjon til å skjemme bort sansene og nyte øyeblikket.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer