05.11.2020  |  Dining  |  Design

It's all in the details!

Innhold fra partner Hva er dette?

Som prikken over i-en på et pent dekket bord utstråler de nylanserte serviettringene fra BITZ både overskudd og gjestfrihet.


Når det gjelder borddekningen, gir serviettringer et luksuriøst preg som utstråler eleganse og forbedrer detaljnivået. Med andre ord vitner serviettringer om at du har gjort en ekstra innsats, og at du gjerne vil skjemme bort gjestene dine litt ekstra. 

De helt nye serviettringene fra BITZ er stilsikre og enkle i uttrykket med metallspenne og kunstskinn. Velg svart/brun og messing eller grå/svart og krom, og snu skinnet, slik at fargen matcher resten av borddekningen.

Serviettringene passer perfekt til stoffserviettene fra det eksklusive samarbeidet mellom BITZ og Södahl, som nylig ble introdusert som «Organic» - en bærekraftig, GOTS-sertifisert tekstilserie med grunnfarger som «cream», «grey», «rose» og «olive» med kontrasterende bånd som «amber» og «black».

Du finner BITZ på www.bitzshop.no og hos en rekke interiørbutikker og varehus.

Serviettringer 4 stk. NOK 299,95.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer