27.06.2022  |  Business  |  Bransjenytt

Jens Søndergaard planlegger Oslo Design Fair

Jeg ser frem til messedagene på Lillestrøm hvor jeg stiller med ViSSEVASSE og Kreafunk. Jeg har med disse to produsentene på messen da jeg merker økt fokus fra forbrukere som er bevisste på miljø. Derfor må butikkene også bli bevisst på dette og forhandle produkter som faktisk tar tydelig grep, forklarer Jens Søndergaard fra Søndergaard Trading.

Kreafunk lanserer sitt konsept på nytt den 11. august online, med nytt uttrykk og redesign av logo. 

–De blir en av de ledende i verden på produksjon av forbrukerelektronikk, og fra august produseres alle produktene i gjenbruksplast. I tillegg er stoffet de bruker på front av høyttalere 99% gjenvunnet plast, patentert av firmaet Gabriel i Århus, som lager stoffer til møbler av det samme. Kvaliteten er så høy at alle tror det er ull! Kreafunk har også tatt grep for å minske Co2 avtrykk ved transport ved å bytte emballasjen i år.

ViSSEVASSE viser julekolleksjon på messen med kort, puslespill, spill og plakater.

–Jeg synes spesielt de nye søte barne-uroene er helt nydelige, håper kundene blir begeistret, sier Søndergaard som gleder seg til messedagene.

ViSSEVASSE setter sin ære i å være miljøbevisste og er stolte av å være en FSC-sertifisert virksomhet (SCS-COC-005763-BS). Plakater og kort blir trykt på svensk FSC-sertifisert papir i Danmark. Puslespill, kalendere, notatbøker og andre papirprodukter bærer FSC- merket.

–FSC-merket er din garanti for at du kjøper et papirprodukt med god samvittighet.  Produktene er laget av materialer fra ansvarlig drevne FSC-sertifiserte skoger, gjenbruksmaterialer og andre kontrollerte kilder. Det betyr bl.a. at skogsarealet er det samme fra generasjon til generasjon, at dyr og planter beskyttes og at skogsarbeidere har ordentlige forhold, avslutter Søndergaard.

Stand C03-14
www.staas.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer