02.01.2023  |  Furniture  |  Design

Kid Interiør lanserer møbler og senger!

Oppdag våre nye kvalitetsmøbler

I samarbeid med europeiske møbeleksperter har Kid Interiør utviklet en kolleksjon kvalitetsmøbler som lar deg innrede hjemmet med skandinavisk minimalisme og klassisk eleganse. Vi har lagt vekt på god design og fornuftige priser – uten å gå på kompromiss med kvalitet og komfort.

I kolleksjonen finnes møbler som står fint sammen i gruppe, men også som passer som et enkeltstående element i hjemmet. I designet finner du rene, stramme linjer og stilfull minimalisme, men også praktiske løsninger og komfort. Kolleksjonen har tidsriktige tekstiler og materialer av høy kvalitet - til konkurransedyktige priser.

Møblene er produsert i Litauen og utviklet etter prinsipper og kvalitetskrav fra skandinavisk håndverkstradisjon. Snur man en av våre sofaer eller stoler opp ned, vil man se en stødig og velprodusert konstruksjon – et møbel som varer. 

Kvalitetsenger fra Nordic Rest

For Kid Interiør er ikke sengen bare et sted å sove. Sover vi godt, lever vi godt og det er denne filosofien de har tatt med seg i utviklingen av sengene fra Nordic Rest. Sengene er produsert med avansert fjærteknologi for å gi tilpasset støtte der kroppen trenger det. I tillegg finnes pustende og komfortable materialer i madrassene, trukket i holdbare kvalitetstekstiler.

I sengekolleksjonen er senger i alle prisklasser – med tilpasset støtte, flere fasthetsgrader og til alle kroppstyper. Sengene er utviklet i samarbeid med europeiske møbeleksperter og bygget etter skandinavisk håndverkstradisjon og standard. Med en robust konstruksjon og kvalitetsmaterialer i alle deler, skapes en komfortabel seng som varer i år etter år. 

Møblene og sengene finnes i utvalgte butikker og på kid.no

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer