31.10.2019  |  Business  |  Bransjenytt

KitchenAid 100 år

I år feirer KitchenAid 100-årsjubileum!

I 1919 kom en banebrytende maskin til verden, da KitchenAids første kjøkkenmaskin for amerikanske husholdninger så dagens lys, oppfunnet av Herbert Johnson. Det banebrytende husholdningsapparatet skulle komme til å revolusjonere livet, både i hjemmet og i yrkeslivet, bl.a. med den første elektriske vispen til husholdningsbruk.

I 1936 ble KitchenAids kjøkkenmaskin tegnet om av den amerikanske designeren Egmont Arens, den berømte «Model K» – og en designklassiker ble født.

Det ikoniske husholdningsapparatet har vunnet flere priser og er utstilt på Museum of Modern Art (MOMA) i New York og San Francisco.

I 2019 har amerikanske KitchenAid samme fokus på kvalitet, design og matopplevelse. Dette gjenspeiles i den perfekte kombinasjonen av profesjonell ytelse, håndverksmessig kvalitet og ikonisk design i et stort sortiment.

KitchenAid jubileumsmodell i limited edition

En jubileumsversjon av den verdensberømte kjøkkenmaskinen lanseres i et begrenset antall. Den eksklusive Artisan kjøkkenmaskinen er utført i en nydelig blåfarge kalt Misty Blue, som er inspirert av fargen på de aller første kjøkkenmaskinene. En retroinspirert KitchenAid-logo, en hvit keramisk bolle med tekstur og et spesielt utviklet tilbehørsfeste symboliserer tradisjon og modernitet. Jubileumsmodellen er feiringen av et designikon.

www.bastian.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer