De nye kobeskålene fra Le Creuset er designet til nettopp autentiske, japanske retter, som f.eks. ramensuppe eller sunne, lekre ris- og nuddelbowls. Designet er tilsatt en ung og stilren vri som fører tankene til kulinariske matopplevelser fra Japan. Kobeskålene fås i tre størrelser, og de to fargene Cerise og Mist Gray. Skålene selges eksklusivt i Le Creusets egne butikker og på nett..
I en tid hvor man lengter etter ro og balanse i hjemmet som et velfortjent pusterom fra hverdagens stress og kaos, lanserer Le Creuset et nytt sortiment inspirert av Japans kjærlighet for avdempet estetikk, yndefullt design og intense, men rolige farger.
Kjøkkenet i Solens rike er en fin blanding av delikatesse og presisjon. Den japanske maten er inspirerende, sunn og annerledes, og derfor vinner den mer og mer innpass på den norske matscenen. Et kjøkken i balanse er et godt utgangspunkt for et liv i balanse.