18.04.2023  |  Business  |  Utendørs

Klar, ferdig, start … Gresset er klart

Innhold fra partner Hva er dette?

SPRING IS HERE og gresset gror. Det er nok en gang tid for den evinnelige gressklippingen. Men hvorfor ikke la Segway Navimow ta seg av jobben? Ingen kanttråd, ikkeno´styr – bare nytelse.

Hva er vel mer kjedelig og tidkrevende – til og med flere ganger i uken? Robotgressklipperen Segway Navimow klipper gresset for deg, helt uten din hjelp. Du får en perfekt klippet plen og sparer utallige timer.

Den er den første i sitt slag. Den styres via satellitter og bruker en virtuell grense som eliminerer behovet for den kompliserte kanttråden. Den er lett å sette opp og betjene, sikker, effektiv, støysvak, tyverisikker, og så sørger den for et perfekt resultat.

Segway Navimow ble lansert i 2022 og usolgt på rekordtid. Nå er alle 4 modellene på lager igjen – klare til å innta din gressplen.

--

Les mer om Segway Navimow: https://navimow.segway.com/dk/

Link til highres. bilder https://we.tl/t-tisIYQR2zu

--

Veiledende utsalgspriser:

Segway Navimow H500E: NOK 15.999,-
Segway Navimow H800E: NOK 18.999,-
Segway Navimow H1500E: NOK 24.999,-
Segway Navimow H3000E: NOK 29.999,-

--

For ytterligere informasjon

Cathrine Orloff Risum
Product Manager Outdoor
Tlf: +45 93 63 58 00
Mail: crm@witt.dk

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer