11.11.2022  |  Kitchen  |  Mat

Kom i mål med Rosti

Innhold fra partner Hva er dette?

Med måleserien Mensura gjør Rosti hverdagen enklere – slik at du kan komme i mål med bakingen og matlagingen. Den nye serien består av en målekanne på 1,0 liter, et desilitermål og en måleskje, og delene kan kjøpes hver for seg eller som et sett.

Den nye måleserien Mensura er nok et eksempel på hvordan Rosti har et tydelig fokus på formfullendt funksjonalitet. De tre produktene i serien har enkel og intuitiv funksjonalitet kombinert med klassisk design fra Halskov & Dalsgaard Design.

Kvalitet på kokepunktet

Målekanne, desilitermål og måleskje er designet med et merke på midten som deler skjeen i mål for henholdsvis teskje og spiseskje. I tillegg har måleskjeen langt skaft, slik at det blir enkelt å hente for eksempel sukker og mel fra posen.

Desilitermålet deles opp i en halv og en hel desiliter, og målekannen deles opp i en halv og en hel liter. Alle tre produktene er laget av materialet SAN, som er gjennomsiktig, har god holdbarhet og tåler oppvaskmaskin. I tillegg tåler Mensura-målekannen kokende vann, noe som er helt unikt.

Massevis av mål

Som en del av målekannens funksjonalitet har den merking for ml, cups og oz samt for mel, ris og sukker – og måleskjeen og desilitermålet kan enkelt oppbevares i kannen, slik at settet tar minimalt med plass når det ikke er i bruk.

Den nye måleserien fra Mensura finnes i både en gjennomsiktig utgave og i de elegante fargene Dusty blue og Nordic green. Uansett farge gjør nyheten fra Rosti at du enkelt og intuitivt kan komme i mål i hverdagen.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer