20.04.2022  |  Kitchen  |  Mat

Korken spretter for hygge med HOLM

Innhold fra partner Hva er dette?

Av og til fortjener man å unne seg litt ekstra. Man fortjener å åpne en flaske med god vin til det saftige, sunne og velsmakende måltidet som Claus Holm er kjent for. Derfor lanserer HOLM nå flott vintilbehør.

Til glede for både ganen og den estetiske sansen.

Godt humør – og godt utstyr. Bak Claus Holms store smil og gode humør bor det en ekstremt profesjonell kokk og smaksutvikler som insisterer på å bruke godt og holdbart utstyr på kjøkkenet. Det gjelder også når menyen skal nytes sammen med et glass med vin, og derfor serverer HOLM nå fire forrykende funksjonelle nyheter.

Solid og elegant

Varme nyanser og flotte kontraster. HOLM har skapt en kolleksjon unike redskaper av akasie, som er et både utrolig holdbart og elegant treslag, og det nye vintilbehøret er et elegant tilskudd til serien.

Fra korketrekkeren med klassisk design til den raffinerte og rustikke vinproppen – til de enkle, men elegante glassbrikkene som selges i sett à fire, og som er 10 cm i diameter.

Sensasjonell og sammenleggbar

Den nye, enkle vinreolen av oljebehandlet akasie presenterer vinen på en feiende flott måte. Reolen har plass til seks flasker, og når den ikke er i bruk, kan den raskt og enkelt brettes sammen, slik at den tar minimalt med plass.

Hele serien av vintilbehør er naturligvis testet og godkjent av Claus Holm.

Varen er produsert av FSC®-sertifisert akasie (FSC-C166612).

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer