25.03.2022  |  Furniture  |  Design

Kul minimalisme fra Villa Collection Denmark

Innhold fra partner Hva er dette?

Less is more, sa den tysk-amerikanske arkitekten Ludwig Mies van der Rohe, og med utgangspunkt i nettopp amerikansk eik viser Villa Collection Denmark med møbelserien BAST hvor sant det er.

BAST er fire små møbler som i all sin enkelhet blir kronen på verket i rommet og hjemmet.

Enkle og dekorative. Elegante og diskrete. BAST er en svartmalt møbelserie i eik fra Villa Collection Denmark. Serien består av en krakk, en høy krakk, en benk og et skrivebord i harmonisk design, som både sammen og hver for seg skaper små oaser med elegant og tidløs stil i hjemmet.

Skandinavisk look

De rene linjene og det lette uttrykket gjør at serien BAST designmessig passer perfekt i det skandinaviske interiøret, der den avslappede atmosfæren går hånd i hånd med en elegant enkelhet.

Møblene kan kombineres på kryss og tvers, og de passer for eksempel perfekt i gangen, på gjesterommet eller arbeidsrommet eller i kosekroken i stua. Den høye krakken kan også brukes som barkrakk, og skrivebordet passer perfekt bak sofaen, med en lampe, en blomst og et par bøker på.

Amerikansk omfavnelse

Krakkene er L46,5 og B28 cm, og de er henholdsvis 45 og 64 cm høye. Benken er L90, B28 og H45 cm, og skrivebordet er L100, B44,4 og H73 cm. Serien BAST er produsert av FSC®-sertifisert eik (FSC-C166612).

BAST fra Villa Collection Denmark er skapt for innendørs bruk, men med sin tidløse og elegante design gir den mange muligheter.

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer