14.10.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Kundekveld er i tiden

Stylist Susanne Swegen inspirerer

A. Huseby har i 2020 inngått samarbeid med en rekke spennende interiørstylister og influencere. Først ut var Tone Kroken som viste sitt inspirasjonsmiljø i august.
Nå i oktober er det Susanne Swegen som har fått frie tøyler til å lage sitt miljø med våre fantastiske leverandører. Torsdag den 15.oktober vil Susanne bidra med interiørinspirasjon, stylingtips og personlige tips til hvordan man mestrer ton-i-ton-trenden. 

Susanne er kjent for å ha en tydelig skandinavisk stil og er inspirert av den japanske enkelheten, med sine matte materialer, teksturer og organiske former. Hun bruker mye naturmaterialer som stein, canvas og ull og er spesielt opptatt av lyst treverk, noe som passer godt sammen med A Huseby sine klassiske og tidløse designperler.

www.ahuseby.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer