01.03.2023  |  Interior  |  Bad

Kvalitet med komfort fra Södahl

Innhold fra partner Hva er dette?

Det er en grunn til at en av Södahls mest populære håndkleserier heter Comfort Organic. De myke og deilige håndklærne er ikke bare veldig komfortable, de er også 100 % økologiske – og nå finnes de også i en ny farge. En annen nyhet er Clarity.

Hvis du vil unne deg deilig hverdagsluksus som du både kan se og føle, tilbyr Södahl mange vårnyheter. Du kan pakke inn både baderommet ditt og kroppen din i den luksuriøse følelsen av Comfort Organic-håndkleet – og med den nye Clarity-serien kan du skape en elegant retro-atmosfære.

Diskret velvære

Slitesterkt og mykt med god absorpsjonsevne. Comfort Organic er trivsel vevd inn i en både slitesterk og økologisk kvalitet. Den ensfargede designen, den vevde kanten i toppen og bunnen, den strikkede hempen og den diskrete, vevde logoen skaper et eksklusivt uttrykk, som nå også er tilgjengelig i den elegante fargen Taupe.

Comfort Organic finnes som badehåndkle i størrelsen 70 x 140 cm, som håndkle i størrelsen 50 x 100 cm, og som gjestehåndkle i størrelsen 40 x 60 cm. Den finnes også som vaskeklut i størrelsen 30 x 30 cm. Alle er laget av deilig, 100 % økologisk bomullsfrotté, som er GOTS-sertifisert og STANDARD 100 by OEKO-TEX®.  

Luksuriøs retrolook

Hvis du virkelig vil fullende den ekstravagante følelsen, passer den nye Clarity-serien med elegant retrolook perfekt. Clarity finnes i Clear, Sky blue og Golden Yellow – sistnevnte med en flott bronsefinish på såpedispenseren, som er 8 x 19 cm, og tannbørsteholderen er 8 x 10,3 cm.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer