02.11.2021  |  Dining  |  Utstyr

Kvernende

Hos Morsø er høy kvalitet og lang levetid alltid i fokus, og den nye Kit-kvern er et formfullendt eksempel på at god smak aldri går av moten. 
Settet har en keramisk CrushGrind kvern, som er utviklet til å kunne kverne såvel salt og pepper som alle andre typer av tørkede krydderurter og krydderier. 
Det er designer Jakob Wagner, som står bak det stilrene design med den enkle og klassiske skjønnhet. Kvernen er 14 centimeter høy og produsert i FSC-sertifisert eik.
www.morsoe.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer