27.04.2023  |  Interior  |  Dekorasjon

La boligen blomstre

Med sine vårnyheter byr Villa Styles fra Villa Collection Denmark på mange muligheter til å la hjemmet utfolde seg i trendy farger og former. Som alltid setter de nye designene fra Villa Styles en helt spesiell atmosfære – og gir hjemmet en unik personlig fordel.
Selv om våren bringer varme dager, er det herlig å ha et teppe å kaste over seg og som et dekorativt element i interiøret. Nyt de nye teppene i ull, akryl og polyester, som finnes i grønt og brunt med målene 200x130 cm eller i stripete utgave i rosa/grønn/brun/gul med målene 170x130 cm.
Nytt er også to flotte stoler med metallramme, som måler 55 x 43 x 82 cm. Den ene stolen er i grønt metall med rosa trekk på sete og rygg i OEKO-TEX® standard 100-sertifisert polyester, mens den andre er i blått metall med brun trekk. Stolene passer vakkert til for eksempel de nye tuftede teppene, som gir en personlig spiss og samtidig bidrar til å myke opp rommet.
www.villacollectiondenmark.com
-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer