28.09.2021  |  Interior  |  Dekorasjon

La Medusa lyse opp i vintermørket

Innhold fra partner Hva er dette?

Høsten kommer med vakre farger og vind i håret, men også med årets mørke måneder. Hos Medusa elsker vi høsten fordi de lange kveldene gir plass til masse kreativ hygge, og fordi den forteller historien om at vi nærmer oss julen.

Hjertenes – og lysenes – fest.

Ingen jul uten masse hygge i skinnet fra stearinlys. Allerede lenge før vi i Norden feiret julen, markerte de gamle nordboerne vintersolverv som lysets tilbakekomst – midt i mørket og omtrent på samme tid som i dag. Hos Medusa ser vi i 2021 frem til den søte juletiden med en rekke nye lysestaker som lyser opp med finurlige finesser og masse godt humør.

En søt sukkertopp

Marsipan, fattigmann og andre julegodbiter. Det blir ikke jul uten. Ofte gjemmer godbitene seg i kremmerhus eller julestrømper, men i år pryder de også Medusas nye, skjeve og fantastiske sukkertopplysestake – som tårner opp som et overflødighetshorn av lakriskonfekt og rødstripete drops.

Det er en gammel dansk tradisjon å pynte juletreet med fargerike små trommer. Hos Medusa har vi som vanlig satt fart på fantasien og stablet noen av de fineste eksemplarene i høyden for å skape enda en morsom og stemningsfull lysestake.

Vi slår på stortrommen for håndverket

Hos Medusa elsker vi godt håndverk, og vi gjør alltid en ekstra innsats. Hver eneste figur er formet med kreativitet – og med hjertet. Hver eneste figur er håndstøpt og håndmalt med begeistring, fantasi og glede. Det gjelder også lysestaken Julaften, som brukes til kertelys og er 5 cm i diameter og 9,5 cm høy. 

Sukkertopplysestaken er også for kertelys, og den er 5 cm i diameter og 19,5 cm høy. Det festlige trommetårnet finnes til både kertelys og til kronelys, og det er 5 cm i diameter og 14 cm høyt.

OBS! Forventes på lager d. 10. november 2021. 

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer