17.03.2023  |  Kitchen  |  Mat

Lekre og rå nyheter fra HOLM

Innhold fra partner Hva er dette?

Kokken Claus Holm er kjent for sin lidenskap for det saftige, sunne og velsmakende måltidet – og for glimtet i øyet og de store armbevegelsene. Nå er HOLM klar med flotte oppbevaringsbokser, litt godt til osten og en klype salt.

I tillegg til en leken tilnærming til matlaging legger Claus Holm stor vekt på god kvalitet i form av godt og solid utstyr. Det har ført til HOLM-serien av akasie, som er like vakker som den er solid. Og i vår kommer også HOLM med et par flotte nyheter i denne serien.

Luksus for osteentusiaster

En klassisk osteskjærer av rustfritt stål og med et fint håndtak av akasie passer perfekt til enhver osteanretning. Osteskjæreren er 24,5 cm lang, og den suppleres av en annen nyhet, nemlig den 22,5 cm lange ostehøvelen med samme design og av samme materialer.

En annen nyhet er det raffinerte salt- og pepperkvernsettet med keramisk kvern, som er laget av svartmalt akasie. Settet har enkel design, og kvernene er merket med en diskret S eller P på toppen.

Dekorativ oppbevaring

Praktisk oppbevaring er helt avgjørende for en god flyt når man jobber på kjøkkenet, og det er ingen ulempe om den også ser bra ut. Det gjør de nye, fine oppbevaringsboksene fra HOLM, som også er laget av akasie.

Du trenger bare å tørke over akasien med en fuktig klut etter bruk og etterbehandle den med matolje et par ganger i året ved behov. De nye boksene finnes i de to størrelsene 26 x 14 x 7 cm og 32 x 23 x 10 cm, og de passer perfekt til oppbevaring av alt fra oljer, rub og dip til krydder.

Alle tredeler er produsert av FSC®-sertifisert akasie (FSC-C166612).

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer