10.03.2022  |  Interior  |  Dekorasjon

Lidenskapelig hygge fra Morsø

Innhold fra partner Hva er dette?

Kunsten å designe ting som skaper samlingssteder i hjemmet. Den kunsten behersker alle de dedikerte designerne som har samarbeidet med Morsø. Det gjelder også Peter Svarrer, som står bak de nye Flame-fatene – som oser av kreativ lidenskap.

Med Flame tenner Peter Svarrer en kreativ ild i hjemmet. Bokstavelig talt. Som navnet antyder, har designen nemlig en ild som brenner – med flammer som dekorativt slikker over fatenes overflate og gir dem en raffinert struktur. Både enkelt og elegant på samme tid.

Hyggen rundt bålet

Morsø ble opprinnelig kjent for sine flotte og funksjonelle vedovner, som skaper varme og trygghet i hjemmet. En moderne utgave av bålet som i tidenes morgen var menneskets viktigste varmekilde – og samlingssted.

Varmen går igjen i både uttrykket og navnet på de nye fatene. Og med sin raffinerte design er fatet et naturlig midtpunkt på salong- eller spisebordet, som i dag har erstattet bålet som samlingssted.

Funksjonelt kunsthåndverk

Med Flame har Peter Svarrer skapt en design og et fat som i all sin enkle eleganse er et stykke kunsthåndverk i seg selv, men som også passer perfekt kombinert med frukt, tørkede blomster eller kanskje et par små pyntehjerter for å understreke den varme og lidenskapelige looken.

Flame finnes i svart og hvitt porselen. Det store, flammende fatet, som også er dekorativt i bokhyllen eller på kommoden i gangen, er 32,5 cm i diameter og 4,5 cm høyt.

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer