14.09.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Living & Dining AS har åpnet showroom i Tønsberg

–Vi har STORE nyheter for høsten 2021. Vi åpner showroom i Bulls gate 2b, Tønsberg med våre merkevarer: Lene Bjerre Design, StoreFactory, UMAGE, Spring Copenhagen, TASSEN og The Spice Tree, forteller Christopher V. Røren hos Living & Dining.

–Vi føler at tidspunktet er riktig slik tiden er blitt nå og at det ikke er like enkelt å reise rundt til messer i utlandet lenger. Vi ønsker også å legge mer fokus på våre kunder og invitere dem inn til hyggelig møte i vårt showroom. Der får de god tid til å se de nye kolleksjonene fra våre leverandører i fine omgivelser.

Showroomet er nå ferdig innredet med sesongens nyheter fra deres ledende brands og kundene ønskes velkomne.

–Her er vi heldige og får god hjelp fra våre samarbeidspartnere. Vi gleder oss til å ta i mot kunder i showroomet nå fremover, avslutter Christopher V. Røren. Han kontaktes på hei@living-dining.no og mobil 900 93 912 for avtale.

https://living-dining.no/showroom/

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer