12.01.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Living & Dining as nye agenter for Lene Bjerre Design

Innhold fra partner Hva er dette?

Fra 01/01-21 begynner Living & Dining as som agenter for Lene Bjerre.

Vi gleder oss til og møte gamle som nye kunder og presentere Lene Bjerre Design sine flotte nyheter for SS21. Og ikke minst fortelle om deres visjoner fremover med blant annet høy fokus på bærekraft, som er et stort fokuspunkt for flere av våre merkevarer. 

Som de sier selv i Lene Bjerre Design:

"Bærekraft er vårt mål - La oss fortelle deg hvorfor!"

Vår største inspirasjon for alt vi gjør er naturen og dens enorme mengde dekorative mønstre, vakre farger og spennende materialer. Vi vet imidlertid at naturen må tas vare på.

Vi pleier å tenke på det som, hver gang du tar litt, må du gi litt. Dette er bærekraft for oss. Jorden må tas vare på, og vi vil sette et standpunkt - vi vil være en del av reisen mot en renere og bedre jord. Lær mer om vårt arbeid med bærekraft i hele selskapet.

La oss skape bærekraftige bo areal sammen!

Mere fra Living and Dining AS

Living and Dining AS

www.living-dining.no

Vi fokuserer på varemerker som legger vekt på kvalitet, funksjonalitet og design. Ønsker din butikk å føre noen av våre merker, ta kontakt. Våre merker er: UMAGE  Lene Bjerre Design Storefactory  Tassen  The Spice Tree  Polyhedra  Spring Copenhagen     

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer