06.08.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Living & Dining AS satser

–Vi har STORE nyheter for høsten 2021. Vi åpner showroom i Tønsberg med våre merker varer: Lene Bjerre Design, StoreFactory, UMAGE, Spring Copenhagen, TASSEN og The Spice Tree, forteller Christopher V. Røren hos Living & Dining.

–Vi føler at tidspunktet er riktig slik tiden er blitt nå med tanke på corona restriksjoner her og der. Samt at det ikke er like enkelt å reise rundt til messer i utlandet lenger. Vi ønsker også å legge mer fokus på våre kunder og invitere dem inn til hyggelig møte i vårt showroom. Der får de god tid til å se de nye kolleksjonene fra våre leverandører i fine omgivelser.

Showroomet skal være ferdig dekorert før uke 33.
–Her er vi heldige og får god hjelp fra våre samarbeidspartnere. Vi gleder oss til og ta i mot kunder i showroomet, avslutter Christopher V. Røren. 
https://living-dining.no


 

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer