18.11.2020  |  Furniture  |  Utstyr

Luksuriøs og lun garderobe med nye Graphite

Med Klikk-inn-system og uslåelig fleksibilitet

Ny smart funksjonalitet fra Elfa kommer nå i en helt ny farge – Graphite. Sortimentet består av innredning for klesoppbevaring, og den varmgrå fargen vil gi garderoben et luksuriøst og moderne uttrykk.


Graphite passer like godt i en tradisjonell skandinavisk interiørstil som et trendy og urbant hjem.
Som åpen oppbevaringsløsning eller i kombinasjon med skyvedører i tradisjonell eller moderne stil, vil en garderobeløsning i den nye fargen være med på å forsterke stilen hjemme.
Graphite er en farge som er unik for Elfa, og som skaper en lun, lekker og moderne atmosfære i garderoben.


Om Elfa
Elfa produserer oppbevaringssystemer tilpasset individuelle behov, som kan tilpasses gjennom hele livet. Produktsortimentet omfatter et stort utvalg fleksible oppbevaringsløsninger, samt måltilpassede skyvedører – alt i bærekraftig og funksjonell design av høyeste kvalitet.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer