27.04.2022  |  Interior  |  Dekorasjon

Lys og lekende design fra Villa Collection Denmark

Innhold fra partner Hva er dette?

Kunsthåndverk er et av de viktigste elementene hvis man vil skape en personlig og unik atmosfære ved hjelp av interiøret.

Med de nye HVILS-vasene og lysestakene LYNG og LYST lanserer Villa Collection Denmark nok en gang unike produkter som passer i de fleste hjem.

Et skandinavisk uttrykk med en internasjonal vri. Det er stilen Villa Collection Denmark er kjent for, og de fine HVILS-vasene passer perfekt sammen med den nordiske stilen. Til nordisk hygge hører også levende lys, som tar seg elegant ut i LYNG- og LYST-vasenes unike utforming.

Munnblåst eleganse

I en elegant kombinasjon av tre lag med klart, hvitt og honningfarget glass fremstår de munnblåste HVILS-vasene som både enkle og eksklusive på samme tid. Vasene er vakre med en bukett eller et LED-lys, men de er også fine for seg selv. På bordet, i vinduskarmen eller på gulvet.

Vasen med diameter på 19 cm og høyde på 34 cm har et lag med klart glass ytterst, mens det midterste laget er honningfarget og det innerste laget er hvitt. På vasen med diameter på 21 cm og høyde på 28,5 cm er det midterste laget hvitt, mens det her er det innerste laget som er honningfarget.

Lekende lett

Inspirasjonen til lysestakene, som er 21 x 21 x 23 cm, er lekeplassens klatrestativer der barn kan utfolde seg kreativt. Den kreative leken går flott igjen i den organiske designen og lysenes plassering, som er forskjøvet i høyden.

Den skulpturelle LYNG-lysestaken finnes i fargen sand, mens den svarte utgaven av lysestaken bærer navnet LYST. Begge er laget av polyresin, og de passer perfekt til den avslappede skandinaviske stilen der det er plass til lek – og masse hygge.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer