27.02.2023  |  Business  |  Bransjenytt

Møbelmessen Göteborg utvider

Både utstillere og besøkende høstet skryt for messens tilbakekomst i fjor høst. Bare én ting manglet: Nok tid. –Derfor har vi besluttet å utvide messen fra to til tre dager i 2023, sier Jacob Ryder, forretningsleder i Möbelmässan Göteborg.

Da møbelmessen i Gøteborg ble arrangert i september 2022, hadde det ikke vært arrangert noen messer i bransjen på nesten tre år som følge av pandemien. Responsen var fantastisk: nesten 2000 besøkende strømmet til fra hele Norden, og de rundt 70 utstillerne opplevde et enormt press på standene sine.

George Makdessi, styreleder i bransjeorganisasjonen MIBO, som arrangerer messen sammen med det svenske messe- og kongress-senteret, har en klar visjon.

– Vår ambisjon er å være den ledende messen i Norden, sier han. Men mange utstillere følte at de ikke hadde nok tid til alle besøkende. MIBO har nå lyttet til medlemmenes ønsker, og konklusjonen er klar: –Vi fikk et veldig tydelig signal om å øke formatet, primært for å utvide messen med én dag. Hvilket vi nå gjør. Vi vil også gjerne øke arealet. Bookingsituasjonen for 2023-messen ser veldig bra ut med mange utstillere fra Danmark, Norge og Finland.

Tidspunktet for møbelmessen i Gøteborg 2023 er nå satt til 12.-14. september, tirsdag til torsdag. Jacob Ryder, som er virksomhetsleder for messen, sier: –Med tilbakemeldingene vi fikk, var det en riktig avgjørelse å ta. Utstillerne trenger rett og slett mer tid til kundene sine, og vi er veldig glade for å ha klart og finne en løsning ved å lage en tredagers messe. Vi ser også at det skaper muligheter for å videreutvikle møteplassen, få den til å vokse og bli enda mer relevant for bransjen.

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer