06.01.2023  |  Interior  |  Design

Møt Villa Styles fra Villa Collection Denmark

Innhold fra partner Hva er dette?

Villa Collection Denmark presenterer det nye konseptet Villa Styles, som er et iøynefallende overflødighetshorn av blinkskudd til den moderne boligen – tilsatt tidens trendy farger. Fra unik design av originale lysestaker til glassklare designperler.

Villa Collection Denmark er kjent for sitt unike tilbehør til hjemmet, som kombinerer den enkle og nordiske stilen med et snev av internasjonal inspirasjon. Nå kan du legge til designperlene Villa Styles i de vakre og stemningsfulle fargene for å nyte boligens nye og glitrende uttrykk.

Fruktbar glasskunst

De vakre glassfruktene fra Villa Styles tilfører boligen delikate farger som smaker av deilig vår- og sommerstemning.

Glassfruktene kan stå alene og nytes i sin helhet eller kombineres med keramikk og annet steintøy. Den vakre kombinasjonen av elegant glass og rustikk keramikk gir interiøret en lett, harmonisk og leken stil.

Eplet fra Villa Styles er 7,5 x 7,5, x 7,5 cm, og pæren er 6,5 x 6,5 x 10,5 cm. Drueklasen er 8 x 8 x 14 cm, og i likhet med pæren og eplet finnes den i fargene grønn, amber og rosa.

Lysende letthet

Den grønne vasen med målene 14,5 x 14, 5 x 36 cm er enda et eksempel på hvordan du med Villa Styles kan skape farge og hygge i hjemmet – uten å måtte male en hel vegg grønn.

Keramikklysestaken med fire armer er også helt unik. Lysestaken har enten gul eller blå fot, den er 19,5 x 25 cm, og den passer perfekt til lysene fra Villa Styles. De 29 cm høye stearinlysene finnes i grønt, blått, gult og rødt, og som resten av Villa Styles er de skapt for å lyse opp i hjemmet.

Når du innreder med vakre Villa Styles, skaper du samtidig en fargekoordinert oase i hjemmet, der alle produktene passer vakkert sammen.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer