17.11.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Magnor Glassverk AS solgt til Modern House AS

Magnor Glassverk AS er den 12. november solgt til merkevareselskapet Modern House AS og blir en del av deres videre satsing på merkevarebygging i Skandinavia.

Magnor Glassverk vil omsette for ca. NOK 90 millioner i år 2020 og forventer en omsetning i år 2021 på ca NOK 100 mill. Modern House vil ha en omsetning i 2020 på ca NOK 420 millioner og forventer en omsetning i 2021 på ca NOK 650 millioner inklusive Magnor Glassverk.
Modern House/Magnor Glassverk har kunder i Norge, Sverige og Danmark.
Modern House AS er en del av Kibord AS som også eier Kitch’n Butikkdrift, Kitch’n Butiksdrift Sverige AB og Tilbords Butikkdrift AS.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer