27.10.2022  |  Interior  |  Dekorasjon

Masse kjærlighet fra Hoptimist

Innhold fra partner Hva er dette?

Den store, flotte Hoptimist-familien er en fargerik gjeng som er full av liv, lys og glade dager. Og ikke minst av masse kjærlighet.

Det gjenspeiler seg også i høstens nyheter fra det hoptimistiske universet, som nok en gang inneholder noe for enhver smak – og anledning.

Når høsten og vinteren fester grepet med kalde og klare dager, passer det perfekt med et hoptimistisk innslag i myke farger. Serien Soft kombinerer en elegant matt overflate med deilige duse farger, og det nyeste medlemmet i familien er flotte Sky i medium, som er H 10,5 og D 7,5 cm.

Love-serien

Glade, hvite budbringere med kjærlige beskjeder skrevet på et rødt hjerte. Det er Love-serien, som for hver Hoptimist inkluderer seks klistremerker med et søtt budskap. Til far, mor, kjæresten – eller en ekstra god venn.

Nyhetene i den kjærlige familien inkluderer Love Bimble og en medium Love Bumble, som begge er H 13 cm og D 7,5 cm – og som hopper av forventning mens de gleder seg for å spre latter og glede i de små hjem.

Kyss bruden

Bryllup og Hoptimister har den livsglade, positive og varme stemningen til felles. Man finner også en unik varme i eikens glød, og det bedårende Hoptimist-brudeparet er helt uimotståelige – der de står klare til å spre godt humør under bryllupet.

Den yndige bruden er 6,5 cm høy, og brudgommen med sin elegante flosshatt er 8,5 cm høy. Begge er 5 cm i diameter – og i liket med resten av høstens Hoptimist-nyheter gleder de seg til å lyse opp høsten.

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer