20.01.2023  |  Dining  |  Mat

Masse sjarm fra Villa Collection Denmark

Innhold fra partner Hva er dette?

Brukskunst av flott kvalitet. Det er porselensserien Fjord fra Villa Collection Denmark, som nå tilføyer en stor tallerken til serviset som er kjent for sine unike farger og overflater. Bokstavelig talt. For ingen av delene er helt like.

De nye tallerkenene føyer seg flott inn i Fjord-serien, der hvert krus, hver kopp og hver tallerken er unikt kunsthåndverk som er skapt for å sette både unike øyeblikk og små pusterom i hverdagen i et elegant og estetisk perspektiv.

Flott finish

Fjords look skyldes en såkalt reaktiv glasur som gir hver tallerken eller kopp et unikt preg som avhenger av formen, plasseringen i ovnen og naturligvis ovnens temperatur. Looken understrekes ved at glasuren påføres for hånd.

Det gjelder naturligvis også den nye tallerkenen i serien, som er 26,5 cm i diameter og har en kant som er 1,9 cm høy. Tallerkenen finnes i fire flotte farger som passer perfekt til den skandinaviske interiørtrenden.

Vakkert dempede farger

Lunsj på terrassen eller middag med levende lys på de første varme kveldene. Fjord passer både til hverdagen og til livets festlige høydepunkt, og fargene blå, krem, grønn og svart metallic passer også perfekt sammen.

I tillegg til å kombinere forskjellige farger og Fjord-produkter legger tekstur og nyanser også opp til at du kan kombinere fritt med andre produkter fra Evig-serien, som også er kjent for sine vakre, dempede farger – og som har den samme unike sjarmen som Fjord.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer