07.04.2022  |  Interior  |  Dekorasjon

Medusa Copenhagen feirer 25 festlige år

Innhold fra partner Hva er dette?

I år er det 25 år siden vi tok de første skrittene på den eventyrlige reisen vi har gitt navnet Medusa Copenhagen. En reise for alle som har fantasi og humor, og som har lett for å smile.

Jubileet skal naturligvis feires med nye, morsomme figurer, og som alltid blir det finurlig, fargerikt og fullt av glitter.

Det var en gang – og vårt eventyrlige univers startet i Christianshavn, der vi i 1997 åpnet butikken Medusa, som solgte brukskunst. Vi fikk raskt lyst til å skape noe selv – med rom for sprø innfall, humor og masse glitter. Så vi begynte å skape vårt eget juleunivers. 

Lysestaker og glitter. 

Vi ville lage julepynt som ingen andre kunne tilby, så vi tømte vår lokale malingsbutikk for lysestaker. Vi lagde små figurer, rullet dem i glitter og festet dem på lysestakene. Og der startet vårt lange juleeventyr. Folk var så begeistret at de stod i kø da vi åpnet helgen etter vi hadde pyntet butikken til jul. 

Vi fortsatte å utvikle vårt eget univers, og i 2000 ble vi til Medusa Copenhagen. I 2001 vant vi Formland Fantasiprisen, og siden har det gått slag i slag med bokutgivelser, åpning av nye butikker og opptredener på TV om design og brukskunst. Alltid med glimt i øyet og et skjevt smil. 

Rudolf i sentrum 

Med tiden har Medusa Copenhagens univers vokst, men fokuset vårt er fortsatt de store festene og begivenhetene som feires med venner og familie. Kanskje fordi vi, som mor og datter, selv er både arbeidskolleger og familie. 

To av de søte familiemedlemmene våre er herr og fru Rudolf, som kommer i ny utgave hvert år. Og i anledning jubileet har vi designet en rekke unikt dekorerte Rudolf-par i XL-utgave, som en søt og morsom markering av 25 år med håndlaget humør formet med hjertet. 

Disse unike eksemplarene kommer ikke for salg, men er vår julegave til våre trofaste fans, som kan vinne dem gjennom hele året i forskjellige sosiale medier. 

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer