30.01.2021  |  Dining  |  Bordplater

Mepals Mio er en sikkert hit

Innhold fra partner Hva er dette?

Mange foreldre har nok selv hatt en Mepal-matboks som fast følgesvenn i skoletiden. Mepal er nemlig en klassiker, som både i design og materialer er et eksempel på bærekraftig holdbarhet.

Kopper, barneglass og spiseskjeer til familiens yngste matelskere. Nybegynnertallerkener med skje samt bestikk og servise med motiver av giraffer, neshorn, Mikke Mus og kaninen Miffy. Kolleksjonen Mepal Mio har alt – bortsett fra BPA (Bisphenol A). Kjemikaliet BPA brukes tradisjonelt i plastbeholdere til mat og drikke, som for eksempel vannflasker og matbokser, men med Mepal Mio kan alle foreldre og besteforeldre trygt servere familiens minste.

Lærerik uavhengighet

Kan selv! Vil selv! De fleste foreldre kjenner seg nok igjen i de situasjonene der deres lille øyensten viser vilje av stål. Til tider kan det sette tålmodigheten på prøve. Men de innovative Mepal Mio-produktene er utviklet for gullklumper med egen vilje, og de gjør det lettere for de minste å være selvstendige – slik at de raskere lærer å drikke og spise uten hjelp.

Det første skrittet på veien kan for eksempel være en dryppfri tutekopp fra Mio. Den er lekk- og dryppfri, og den kan snus på hodet og legges på siden uten å lekke. Den har to tuter, så det er ikke en riktig eller gal side. Og den har en helt unik detalj: Tutene er nemlig så korte som mulig, noe som er bedre for munn- og tannutviklingen.

Fargerik funksjonalitet

I tillegg er de innovative produktene utviklet for å være hygieniske, og tallerkener med sklisikker bunn, lav vekt og høy kant gjør det enkelt for de minste å spise selv. Og det er også enkelt for foreldrene å hjelpe til – hvis det skulle bli bruk for det.

Å spise er en sanseopplevelse. Mepal Mio skjerper de yngste familiemedlemmenes sanser med sine fargerike motiver og gjør det enkelt og trygt å være mor og far. Kolleksjonen tåler nemlig både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, den er velegnet til kontakt med næringsmidler – og den er slitesterk nok til å danne grunnlaget for mange uforglemmelige øyeblikk.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer