10.11.2022  |  Kitchen  |  Mat

Morsø leverer knivskarp kvalitet

Innhold fra partner Hva er dette?

Morsø utvider den eksklusive Foresta-serien med en rekke knivskarpe nyheter. Serien består av elegant kjøkkenutstyr som er laget av kvalitetsmaterialer, og som har en klassisk design med en moderne vri.

De nye knivene i serien kan kjøpes både enkeltvis og som sett med henholdsvis tre og fem deler.                                                               

Foresta betyr skog på italiensk. Solid og vakker eik er også ett av fokuspunktene for Foresta-serien, som i tillegg til de elegante knivene blant annet inneholder flotte og funksjonelle skjærebrett. I tillegg til de vakre håndtakene av eik er Foresta-knivene laget av rustfritt kvalitetsstål.

Fiffig til fisk

Foresta-serien er en super gaveidé til både feinsmeckere og til hverdagshelter på hverdagskjøkkenet. Foresta tilbyr alt fra urtekniv og brødkniv til santokukniv, filetkniv, kokkekniv, laksekniv og nakirikniv. 

I tillegg til de mange forskjellige knivtypene som gjør utvalget av kniver på kjøkkenet komplett, inneholder serien også en stekegaffel og en fiskebeinspinsett.

Sett

Delene i serien kan kjøpes både enkeltvis og som sett. Settet med fem deler består av kokkekniv, stekegaffel, brødkniv, santokukniv og urtekniv, og settet med tre deler består av santokukniv, brødkniv og urtekniv. Foresta tåler ikke oppvaskmaskin, men vaskes med varmt vann og mild såpe – og tørkes umiddelbart.

Håndtakene av oljet eik kan med fordel etterbehandles med matolje et par ganger i året. Det bevarer styrken og et vakkert utseende i mange år.

Tredelen av produktet er av FSC®-sertifisert eik (FSC-C166612).

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer